Over ons


K.E. Autoservice is een autobedrijf wat opgestart is in 2013, wat staat voor Kevin Ekkelkamp. De interesse in auto's is in een vroeg stadium ontstaan, wat van vader op zoon is gegaan. Vader heeft altijd al met auto's en motoren gewerkt en is vandaar uit een eigen bedrijf gestart, waarmee de zoon is opgegroeid en altijd heeft gezegd dat hij in het bedrijf zou gaan werken, echter is dat uitgegroeid tot meer; een samenwerking.

Dit bedrijf heeft een samenwerking met Henk Ekkelkamp Autohandel, wat al sinds de jaren 90 gevestigd is aan deze locatie. Toen was op deze locatie alleen in en verkoop mogelijk. In 2013 is dit veranderd en uitgebreid met reparaties, onderhoud en APK. Zo werken vader en zoon samen in één bedrijf, onder de naam K.E. Autoservice.

Wij streven naar continuïteit, vertrouwen, langdurige klantenrelaties en tevreden klanten. Onze motto is daarom: betrouwbare, betaalbare, universele en snelle service.

Mocht u advies nodig hebben, informatie willen over een auto of een afspraak willen maken voor een reparatie, onderhoud of APK kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen of langskomen. De koffie staat klaar.