Onderhoud / APK


Reparaties.

Kleine of een grote reparatie? Voor al uw reparaties staan wij voor u klaar. Voor een snelle service raden wij aan om een afspraak te maken om teleurstelling te voorkomen. Wij kunnen dan tijdig onderdelen bestellen zodat u sneller geholpen bent en weer veilig de weg op kunt gaan.

Onderhoud.

Om een auto goed te laten rijden is er eens in de zoveel tijd een onderhoudsbeurt nodig. Voor een kleine of een grote beurt voor onderhoud kunt u van te voren een afspraak maken zodat benodigdheden aanwezig zijn en u optimaler kunt genieten van uw autorit. Een goede optie is om een onderhoudsbeurt met een APK te combineren, scheelt geld n tijd!

APK.

APK is een wettelijk verplichte keuring in Europa om de verkeersveiligheid te bevorderen en het milieu te beschermen. Op het keuringsrapport staat de datum voor wanneer de auto opnieuw gekeurd moet worden. Bent u te laat kunt u een boete krijgen van de RDW of politie, maakt u een ongeluk zonder APK dan heeft u een grote kans dat de verzekering niks uitbetaald. Terwijl een APK maar €35,- kost.